OFERTA CAZARE CRACIUN 2020

 COMPLEX BALNEAR COZIA ***

PERIOADA 24-27 DECEMBRIE 2020 

PACHET 3 NOPTI - 765 Lei/persoana/sejur/loc in dubla-

-CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA-

*Serviciile incep cu cina in ziua sosirii si se incheie cu micul dejun in ziua plecarii.

Alte servicii cu plata : 

- Aqua Park Cozia : piscinele exterioare.

- Procedura de Hidrokinetoterapie din cadrul Bazei de Tratament Cozia.

-Salinoterapie.

Programarile pentru procedura de hidrokinetoterapie se fac la receptia hotelului.



TARIFE CAZARE COMPLEX COZIA

 Tarifele de cazare in tranzit si de acces la Aqua Park, in perioada 15 noiembrie - 20 decembrie 2020 practicate in cadrul Complexului hotelier Cozia sunt urmatoarele : 

* Complex Cozia ( Corpul Oltul si Corpul Caciulata) - 150 lei/zi/camera dubla - cazare fara mic dejun.

* Hostel Caliman : 80 lei/zi/camera dubla - cazare fara mic dejun.

Aqua Park Cozia - sunt deschise piscinele exterioare din cadrul aqua parkului.

Tarifele de acces la Aqua Park : 

30 lei/adult/4 ore 

10 lei/copil/4 ore

Turistii care depasesc perioada de 4 ore, vor achita suplimentar urmatoarele tarife aditionale : 

- adulti 3 lei/30 minute/persoana

- copii 2 lei/30 minute/persoana.

Programul de functionare al Aqua Parkului este urmatorul : 

- de Luni pana Duminica intre orele 9.00-19.00.

                                                   


CAZARE IN CALIMANESTI-CACIULATA


NEW!!! - Hotel Izvoare****- situat in caciulata, hotelul are o capacitate de 110 locuri cazare, camerele fiind bine spatioase, calde si primitoare, amplasamnetul unic dar si calitatea dotarilor, reflecta rafinament si eleganta. Camerele sunt de mai mute tipuri : camere standard, camere deluxe, camere superior, camere king deluxe, camere executive, camere junior suite, camere president suite. Turistii dispun de piscina exterioara cu apa geotermala incalzita,terasa,sala de conferinta cu o capacitate de 30 locuri,sauna,sala de sport, loc de joaca pentru copii, parcare.

 Informatii de contact - Telefon : 0350412200 ; 0752787787.
                                     E-mail : rezervari@hotelizvoare.ro
                                                  office@hotelizvoare.ro

 

Complexul Balnear Cozia localizat in statiunea Calimanesti-Caciulata, Calea lui Traian, nr. 910-912-914,judetul Valcea cuprinde 3 corpuri de cazare : 

Corpul Caciulata*** : are o capacitate de cazare de 404 locuri dispuse in camere cu doua locuri si apartamente dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu, bar de zi, 5 sali de conferinta cu capacitati cuprinse intre 20-150 locuri.


Corpul Oltul*** : are o capacitate de cazare de 520 locuri dispuse in camere cu doua locuri si apartamente dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu, bar de zi.


 Corpul Cozia*** : are o capacitate de cazare de 400 locuri dispuse in camere cu doua locuri si apartamente dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu, bar de zi si o sala de conferinta cu o capacitate de 200 locuri dotata cu ecran de proiectie,videoproictor,flip-chart,sonorizare.


Vila Liliacul*** - are o capacitate de 13 camere si 1 apartament. Camerele sunt dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.

Informatii de contact : Telefon Dispecerat Cazare pentru Complex Cozia : 0745343788;
                                   Telefon Marketing : 0250750280;
                                    E-mail : calimanesti_caciulata@yahoo.com 
 
Hotel Central*** : are o capacitate de cazare de 388 locuri dispuse in camere cu doua locuri si apartamente dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu, bar de zi, piscine interioare si exterioare cu apa termala.Hotelul are si baza de tratament in incinta cu multiple posibilitati de efectuare a tratamentului balnear.

 Informatii de contact : Telefon 0250750990;0744304447.
                                      E-mail : rezervarihotelcentral@yahoo.com.

Hostel Caliman*** - constructie noua in anul 2019 , hostelul este localizat chiar la intrare in Caciulata si are o capacitate de cazare de 82 locuri dispuse in camere cu 2 locuri si apartamente dotate cu tv color, cablu tv, baie proprie cu dus,ventilatie.

 Informatii de contact : Telefon 0744507239. 
E-mail : rezervari.caliman@calimanesti-caciulata.ro

 

Hotel Teilor*** - are o capacitate de cazare de 165 locuri dispuse in camere cu un loc si doua locuri, dotate cu tv color,cablu tv,baie proprie cu dus, ventilatie. In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu si terasa, sala de conferinta cu o capacitate de 60 locuri. Hotel Teilor este localizat la 150 m distanta de Hotel Central, iar serviciile de tratament se asigura in Baza de Tratament a hotelului Central.


 Telefon de contact : 0250 751551.

     

Vila Turnul***- situata in Calimanesti-Caciulata in apropierea Hotelului Central, vila are o capacitate de cazare de 36 locuri in camere cu 2 locuri dotate cu tv color,cablu tv, baie cu dus,ventilatie.

Telefon de contact : 0250 751551.

 

Vila Furnica** - situata in Calimanesti-Caciulata in apropierea Hotelului Central, vila are o capacitate de cazare de 26 locuri in camere cu 2 locuri dotate cu tv color,cablu tv, baie cu dus,ventilatie.


Telefon de contact : 0250 751551. 
             

INDICAŢIILE TERAPEUTICE ALE STAŢIUNII CACIULATA

 Boli ale tubului digestiv : gastrite cu hiper si hipoaciditate,ulcer gastric si duodenal fara complicatii,sechele stomac operat,enterocolopatii cornice nespecifice;
 Boli ale vezicii si cailor biliare : dischinezii biliare, colecistite nelitiazice, sechele post colecistocomie, hepatite cronice postreiroice sau mixte stabilizate;
 Afectiuni ale rinichiilor si cailor urinare : litiaza si microlitiaza urinara cu sau fara infectii,pielonefrite cronice ascendente,pielocistite, glomerulonefrita cronica stabilizata;
 Afectiuni metabolice si de nutritie : diabetul zaharat, hiperuriceunii, hiperlipemii, obezitate;
 Afectiuni ginecologice cornice netuberculoase, anexite,metroanexite cornice,sterilitate secundara;
 Afectiuni ale cailor respiratorii: rinofaringite, sinuzite cornice, afectiuni bromhopulmonare netuberculoase, bronsite cornice, astm bronsic, bronsiectazia, persoane expuse la noxe respiratorii;
Afectiuni neurologice periferice : pareze, nevralgii,nevrite, stari de poliomielita;
Afectiuni posttraumatice : redari articulare posttraumatice,stari dupa entorse,luxatii si fracturi;
Afectiuni reumatismale infamatorii stabilizate,afectiuni reumatismale aboarticulare,tendinoze,tendomioze,tendoperiostoze,periartrita scapulochemurala, afectiuni reumatismale degenerative,artroze, spondiloze;
Afectiuni asociate dermatologice,cardiovasculare,endocrine,nevroza atemica,boli profesionale;
Tratament parenteral : injectii intramusculare cu apa sulfuroasa in alergozele cutanate.

Baza de tratament Cozia


STAŢIUNEA CACIULATA - DESCRIERE - PROFIL - FACTORI NATURALI DE CURA

 

     CALIMANESTI-CACIULATA este amplasata la poalele Carpatilor Merdionali pe malul raului Olt, la 18 km nord de Rm. Valcea si la 80 km sud de Sibiu, in judetul Valcea; soseaua E81/DN7.

     Climatul este continental de dealuri si coline, lipsit de contraste termice, caracteristic depresiunilor subcarpatice adapostite. Temperatura medie anuala este de +9,8°C, in timpul verii de +19°C.
    Microclimatul statiunii ofera conditiile dezvoltarii unei foarte bogate flore si faune. Din suprafata totala a statiunii, aproape jumatate este impadurita : 13% rasinoase si 87% foioase.Zonele impadurite disperseaza curentii de aer, filtreaza aerul si il purifica, mareste continutul aerului in oxigen si aeroioni negativi. 

     Profilul statiunii este unul digestiv. 

  Factorii terapeutici naturali de cura recunoscuti stiintific pentru proprietatile lor sanogene care sunt folositi in cura balneara sunt : 

     -  bioclimat temperat continental cu influente mediteraneene ; 

        -   zone impadurite cu drumuri pentru cura de teren ;

    - ape minerale captate cu ajutorul unor sonde de mare adancime ( peste 1200 m) - cele 12 izvoare atermale si 3 termale cu concentratii si compozitii chimice variate : bromurate, sulfuroase, clorurate, sodice, calcice, magneziene, hipotane.

Apele minerale se folosesc intr-o gama variata de afectiuni sub diferite forme :

-        in cura interna – crenoterapie

-        in cura externa ( bai la cada sau piscina), inhalatii, aerosoli.  


 

OFERTE CAZARE CALIMANESTI-CACIULATA

OFERTE REVELION SI CRACIUN 2024 IN CALIMANESTI-CACIULATA