CAZARE IN CALIMANESTI-CACIULATA


NEW!!! - Hotel Izvoare****- situat in caciulata, hotelul are o capacitate de 110 locuri cazare, camerele fiind bine spatioase, calde si primitoare, amplasamnetul unic dar si calitatea dotarilor, reflecta rafinament si eleganta. Camerele sunt de mai mute tipuri : camere standard, camere deluxe, camere superior, camere king deluxe, camere executive, camere junior suite, camere president suite. Turistii dispun de piscina exterioara cu apa geotermala incalzita,terasa,sala de conferinta cu o capacitate de 30 locuri,sauna,sala de sport, loc de joaca pentru copii, parcare.

 Informatii de contact - Telefon : 0350412200 ; 0752787787.
                                     E-mail : rezervari@hotelizvoare.ro
                                                  office@hotelizvoare.ro

 

Complexul Balnear Cozia localizat in statiunea Calimanesti-Caciulata, Calea lui Traian, nr. 910-912-914,judetul Valcea cuprinde 3 corpuri de cazare : 

Corpul Caciulata*** : are o capacitate de cazare de 404 locuri dispuse in camere cu doua locuri si apartamente dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu, bar de zi, 5 sali de conferinta cu capacitati cuprinse intre 20-150 locuri.


Corpul Oltul*** : are o capacitate de cazare de 520 locuri dispuse in camere cu doua locuri si apartamente dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu, bar de zi.


 Corpul Cozia*** : are o capacitate de cazare de 400 locuri dispuse in camere cu doua locuri si apartamente dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu, bar de zi si o sala de conferinta cu o capacitate de 200 locuri dotata cu ecran de proiectie,videoproictor,flip-chart,sonorizare.


Vila Liliacul*** - are o capacitate de 13 camere si 1 apartament. Camerele sunt dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.

Informatii de contact : Telefon Dispecerat Cazare pentru Complex Cozia : 0745343788;
                                   Telefon Marketing : 0250750280;
                                    E-mail : calimanesti_caciulata@yahoo.com 
 
Hotel Central*** : are o capacitate de cazare de 388 locuri dispuse in camere cu doua locuri si apartamente dotate cu tv color,cablu tv,minibar,baie cu dus,uscator de par si ventilatie.In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu, bar de zi, piscine interioare si exterioare cu apa termala.Hotelul are si baza de tratament in incinta cu multiple posibilitati de efectuare a tratamentului balnear.

 Informatii de contact : Telefon 0250750990;0744304447.
                                      E-mail : rezervarihotelcentral@yahoo.com.

Hostel Caliman*** - constructie noua in anul 2019 , hostelul este localizat chiar la intrare in Caciulata si are o capacitate de cazare de 82 locuri dispuse in camere cu 2 locuri si apartamente dotate cu tv color, cablu tv, baie proprie cu dus,ventilatie.

 Informatii de contact : Telefon 0744507239. 
E-mail : rezervari.caliman@calimanesti-caciulata.ro

 

Hotel Teilor*** - are o capacitate de cazare de 165 locuri dispuse in camere cu un loc si doua locuri, dotate cu tv color,cablu tv,baie proprie cu dus, ventilatie. In cadrul hotelului turistii dispun de restaurant propriu si terasa, sala de conferinta cu o capacitate de 60 locuri. Hotel Teilor este localizat la 150 m distanta de Hotel Central, iar serviciile de tratament se asigura in Baza de Tratament a hotelului Central.


 Telefon de contact : 0250 751551.

     

Vila Turnul***- situata in Calimanesti-Caciulata in apropierea Hotelului Central, vila are o capacitate de cazare de 36 locuri in camere cu 2 locuri dotate cu tv color,cablu tv, baie cu dus,ventilatie.

Telefon de contact : 0250 751551.

 

Vila Furnica** - situata in Calimanesti-Caciulata in apropierea Hotelului Central, vila are o capacitate de cazare de 26 locuri in camere cu 2 locuri dotate cu tv color,cablu tv, baie cu dus,ventilatie.


Telefon de contact : 0250 751551. 
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OFERTE CAZARE CALIMANESTI-CACIULATA

OFERTE REVELION SI CRACIUN 2024 IN CALIMANESTI-CACIULATA